SOLUȚII DE DEZVOLTARE SOFTWARE EXTERNALIZATE DE PESTE 20 DE COMPANII DIN 5 ȚĂRI DIFERITE

Business-ul tău este important pentru noi. De aceea, cu ajutorul soluțiilor noastre de externalizare IT, afacerea ta va prospera. Serviciile noastre sunt ușor de adaptat nevoilor firmei tale. Oferim servicii IT firmelor de toate dimensiunile, având o experiență bogată în lucrul cu clienți internaționali. Portofoliul BT Soft include peste 100 de companii care variază de la start-up-uri la companii cu istorie și prestigiu.

Angajamente flexibile

Externalizarea serviciilor IT poate fi realizată pentru orice firmă, indiferent de dimensiunile ei. Angajamentul pe care BT Soft și-l asumă în colaborarea cu partenerii săi este flexibil și depinde de termenii agreați cu aceștia. Contractele noastre de colaborare se pot desfășura pe termen lung, mediu sau scurt dar și ocazional și pot viza o suită de servicii sau unul singur. Astfel, indiferent dacă soliciți servicii de IT outsourcing sau consultanță IT, noi vom fi alături de tine.

Livrare rapidă

Proiectele realizate de către BT Soft au o durată variabilă, în funcție de complexitatea activităților și de nevoile clienților noștri. Ne concentrăm atenția înspre prioritizarea proiectelor urgente, însă tratăm cu aceeași seriozitate fiecare dintre colaborările noastre. Durata fiecărui proiect este stabilită de comun acord. Durata de livrare este cât mai scurtă, întrucât ne utilizăm toate resursele pentru a oferi rezultate eficiente, care ajută compania ta să progreseze.

Mod de lucru transparent

Atât în privința costurilor cât și a modului de lucru, la BT Soft nu ascundem nimic din bucătăria noastră internă. Păstrăm legătura pe tot parcursul colaborării și oferim întotdeauna explicații clare asupra activității noastre. Ne asigurăm că echipa tehnică din cadrul companiei tale înțelege etapele parcurse de noi și comunicăm deschis toate costurile implicate în proiect. Oferim explicații clare și concise pentru facturare. Cu BT Soft, vei ști întotdeauna ce plătești.

Ne dezvoltăm continuu

Echipa BT Soft este formată din experți IT certificați. Aceștia își concentrează atenția pe dezvoltarea continuă și sunt mereu la curent cu noutățile din domeniu. Mai mult decât atât, lucrăm cu programe și tehnologii de ultimă generație, mereu actualizate, pentru a oferi clienților noștri rezultate rapide. Îți punem la dispoziție o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de dezvoltare aplicații, proiectare baze de date, aplicații mobile sau testare software.

Adaptare constantă

Ne adaptăm cu ușurință nevoilor clienților noștri, întrucât înțelegem cerințele diferite ale firmelor din diferite țări din lume. Comunicăm constant cu fiecare partener și suntem pregătiți să soluționăm problemele apărute. Începem orice colaborare cu o analiză a business-ului tău din punct de vedere IT. Depunem toate eforturile necesare pentru a adapta aplicațiile și bazele de date la nevoile pieței, ale afacerii tale dar și ale publicului tău țintă.

Domeniile cu care lucrăm

Medical

Bancar

Business

Telecom

Contact

Ești pregătit să începem o colaborare?

Contactează-ne și spune-ne mai multe despre afacerea ta și proiectele pe care le desfășurați. Suntem nerăbdători să primim vești de la tine.

Nume

Email

Telefon

Companie

Mesajul