BTSOFT

Creare site

Crearea unui site este esențială pentru orice afacere a zilelor noastre. Mediul online este cel care oferă vizibilitate, credibilitate și care aduce publicul tău țintă mai aproape de afacerea ta. În rețeaua internațională digitală regăsim cea mai mare audiență, iar schimbul de informații are loc foarte rapid.

 

Este important ca afacerea ta să fie prezentă în mediul online cu o imagine impecabilă, un site ușor de navigat, prietenos și care să conțină informații utile și la îndemână pentru utilizatori. De aceea, oferim soluții de creare site personalizat, care include web development și design grafic adaptat cerințelor tale.

 

Administrare website

Deții un site web vechi și nu știi de ce este necesară actualizarea lui sau modificarea întregii structuri? Este simplu! Pe măsură ce tehnologia avansează, motoarele de căutare devin din ce în ce mai inteligent. Acestea solicită versiuni avansate ale site-urilor, care să satisfacă nevoia publicului de a se informa rapid.

 

Mai mult decât atât, gestionarea corectă a unui site conduce la descoperirea noilor nevoi ale publicului. De aceea, ai nevoie de un administrator pentru website care să se ocupe de actualizarea acestuia.

 

Magazin online

Niciodată nu a fost mai simplu să vinzi în mediul online! Vrei să câștigi bani rapid în lumea comerțului electronic? Alege online-ul pentru a-ți construi o afacere de succes pe termen lung.

 

Ai nevoie de un magazin online care să fie construit conform nevoilor publicului, administrat și gestionat cu regularitate, dar și întreținut în mod corect. De aceea, echipa noastră îți stă cu plăcere la dispoziție.

 

Web design

Pentru ca utilizatorilor să le fie ușor să găsească informațiile, produsele sau serviciile de care au nevoie, site-ul tău trebuie să aibă un design atractiv, o structură simplă și un meniu ușor de navigat. De asemenea, trebuie să atragă atenția prin profesionalism și calitate.

 

Apelează cu încredere la BTSOFT pentru soluții personalizate de creare site!

31

proiecte de succes

25

clienti multumiti

24

maini de developeri

5760

ore lucrate

IATĂ CARE SUNT CEI patru PAȘI CĂTRE succesul COMPANIEI TALE

Serviciile BTSOFT se adresează unui spectru foarte larg de domenii și industrii. Ai un start-up sau o companie de prestigiu? Preluăm activități de IT, dezvoltare software, aplicații, web design și multe altele pentru a-ți asigura succesul.

Iată ce ne recomandă să fim partenerul tău de încredere pentru servicii de Outsourcing IT:

01

Contact

Primul pas constă în contactarea noastră telefonică sau prin email pentru a stabili detaliile de la baza colaborării.

02

Întâlnirea

La început, vom avea o întâlnire fizică sau online, pentru a ne cunoaște mai bine și a stabili prioritățile.

03

Analiza

Vom efectua o analiză asupra companiei tale din punct de vedere IT, pentru a veni cu propunerile potrivite.

04

Implementarea

Orice drum către succes are la bază multă muncă și dedicare. Aici începe, oficial, colaborarea noastră.

Contact

Ești pregătit să începem o colaborare?

Contactează-ne și spune-ne mai multe despre afacerea ta și proiectele pe care le desfășurați. Suntem nerăbdători să primim vești de la tine.

Nume

Email

Telefon

Companie

Mesajul