BTSOFT

Știai că peste 65% dintre căutările zilnice pe Internet au loc de pe dispozitive mobile? Telefonul mobil și tableta sunt cele mai folosite dispozitive de comunicare și căutare de informații. De aceea, trebuie să oferi potențialilor tăi clienți oportunitatea de a se informa ușor și rapid, folosind o aplicație mobilă.

 

În colaborarea cu BTSOFT ai parte de servicii de design, programare a aplicației, testare, optimizare, publicare și consultanță. Îți oferim aplicații mobile care combină design-ul plăcut, buna performanță și funcționalitatea.

 

Publicul tău țintă este format din persoane active, care folosesc dispozitive mobile în cea mai mare parte a timpului? Aplicațiile mobile dezvoltate în cadrul companiei noastre sunt create pentru Android sau iOS și integrează toate funcționalitățile de care afacerea ta are nevoie. Pot fi realizate pentru smartphone, tabletă sau smartwatch. Ai parte de suport și activități de întreținere, interfețe personalizate și sisteme de actualizare ușor de întreținut.

 

Utilizăm cele mai noi tehnologii pentru a crea aplicația mobilă de care ai nevoie. O echipă formată din experți în aplicații mobile caută în permanență cele mai bune soluții pentru ideile tale de aplicații.

 

Adaugă potențial afacerii tale, creând o aplicație specializată sau un joc pentru utilizatorii tăi. Îți oferim servicii de dezvoltare aplicații mobile pentru Android și iOS și rezultate impecabile indiferent de complexitatea aplicației.

 

Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre ideea de aplicație mobilă!

31

proiecte de succes

25

clienti multumiti

24

maini de developeri

5760

ore lucrate

IATĂ CARE SUNT CEI patru PAȘI CĂTRE succesul COMPANIEI TALE

Serviciile BTSOFT se adresează unui spectru foarte larg de domenii și industrii. Ai un start-up sau o companie de prestigiu? Preluăm activități de IT, dezvoltare software, aplicații, web design și multe altele pentru a-ți asigura succesul.

Iată ce ne recomandă să fim partenerul tău de încredere pentru servicii de Outsourcing IT:

01

Contact

Primul pas constă în contactarea noastră telefonică sau prin email pentru a stabili detaliile de la baza colaborării.

02

Întâlnirea

La început, vom avea o întâlnire fizică sau online, pentru a ne cunoaște mai bine și a stabili prioritățile.

03

Analiza

Vom efectua o analiză asupra companiei tale din punct de vedere IT, pentru a veni cu propunerile potrivite.

04

Implementarea

Orice drum către succes are la bază multă muncă și dedicare. Aici începe, oficial, colaborarea noastră.

Contact

Ești pregătit să începem o colaborare?

Contactează-ne și spune-ne mai multe despre afacerea ta și proiectele pe care le desfășurați. Suntem nerăbdători să primim vești de la tine.

Nume

Email

Telefon

Companie

Mesajul